16-8
info@bitashahriyartoos.ir
051-36673567
اش گیاهی بومی هندوستان است امادر نقاط دیگر جهان مانند ایران نیز کشت میشود. در ایران این گیاه پس از برداشت جو یا گندم کاشته شده و در فصل پاییز و هنگامی که دانههای آن سفت و غلافهای آن زرد یا سیاه شد،...
ماش منبعی غنی از مواد مغذی است از جمله: منگنز، پتاسیم، منیزیم، فولات، مس، روی و انواع ویتامینهای گروه B.– این دانههای کوچک همچنین یک غذای بسیار سیرکننده، پر از پروتئین، نشاستهی مقاوم و فیبر غذایی هستند.– شما میتوانید ماش را به صورت پودر خشک شده، به صورت دانههای درسته و خام، به صورت ” پوست کنده، ” به صورت نودل، و به صورت جوانه (نوعی که میتوانید در ساندویچ یا سالاد استفاده کنید) پیدا کنید.– دانههای خشک شدهی ماش ممکن است خام، پخته (به صورت کامل یا دو نیم شده [به این صورت که دو لپهی آن از هم جدا شدهاند])، تخمیر شده، یا آسیاب شده و پودر شده باشند.– ماش به دلیل داشتن مقدار فراوانی از مواد مغذی، در دفاع در برابر چندین بیماری مزمن مرتبط با سن، از جمله بیماری قلبی، سرطان، دیابت و چاقی مفید در نظر گرفته میشود.
برای دریافت قیمت و مشخصات بیشتر تماس بگیرید
۰۹۱۵۴۷۲۹۳۲۲